Speltherapeut

Ellen van Loenen

Speltherapeut

Mijn naam is Ellen van Loenen. Ik werk als speltherapeut bij Het Torenkamertje. Ik woon in Ede, ben getrouwd met Paul en samen zijn we trotse ouders van onze dochters Isha en Savah.
Naast het geven van speltherapie ben ik werkzaam in het basisonderwijs.

Motivatie

In het onderwijs kom ik regelmatig kinderen tegen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Als leerkracht kan ik hier veel in betekenen, maar soms is andere hulp nodig. Daarom groeide mijn verlangen om kinderen te helpen die zich niet lekker in hun vel voelen of ernstige dingen hebben meegemaakt. Vervolgens ben ik de opleiding tot speltherapeut gaan volgen. Mijn droom is dat elk kind zich waardevol voelt. Als speltherapeut vind ik het bijzonder om bij te mogen dragen aan een stuk genezing en herstel.