Speltherapeut

Ellen van Loenen

Speltherapeut

Mijn naam is Ellen van Loenen en ik werk sinds 2015 met veel plezier als speltherapeut bij Het Torenkamertje. Ik woon in Wijk bij Duurstede, ben getrouwd met Paul en samen hebben we twee mooie dochters.

Motivatie

Ik heb 10 jaar in het onderwijs gewerkt waar ik regelmatig kinderen tegenkwam die een steuntje in de rug konden gebruiken. Mijn verlangen groeide om kinderen te helpen die om welke reden dan ook vastlopen en ben daarom de opleiding Speltherapie gaan doen. Speltherapie is een heel mooie, vriendelijke methode om blokkades op te heffen en weer in beweging te kunnen komen. Mijn droom is dat elk kind zich waardevol voelt. Als speltherapeut vind ik het bijzonder om bij te mogen dragen aan een stuk genezing en herstel.

Beroepsvereniging & Registratienummer

Aangesloten bij de FNV – 108919
KvK 61414565
AGB-code 90059299