Psychosociaal therapeut

Annemiek van Hal

Psychosociaal therapeut

Ik ben Annemiek van Hal, getrouwd en moeder van 2 jongens in de tienerleeftijd. In 1999 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Ik werkte in het ziekenhuis, in een woonvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en in de thuiszorg. Ik trouwde en kreeg 2 kinderen. Toen de kinderen klein waren ben ik thuis geweest om voor ze te zorgen en deed ik vrijwilligerswerk bij de voedselbank en Humanitas Home-Start.

Motivatie

Vanuit persoonlijke ervaring met angst, spanning en opvoedvragen kreeg ik het idee om mijn kennis te delen met anderen in soortgelijke situaties. Daarom ben ik in van 2015 -2019 Psychosociale Therapie (HBO) gaan studeren. Het is mijn verlangen om mensen opnieuw tot bloei te zien komen. Je bent welkom met uiteenlopende vragen op psychosociaal gebied, zoals identiteitsvragen, spanningsklachten, rouw- of verlies verwerking, angst- of depressieve klachten, levensvragen.

Beroepsvereniging en registratienummer

Annemiek van Hal
Psychosociaal therapeut
NFG