Pedagoog

Annegien van Baak

Pedagoog

Ik ben Annegien van Baak, getrouwd met Jan Willem en samen hebben wij 2 prachtige volwassen dochters, 2 fantastische schoonzoons en 2 heerlijke kleinzoons. Mijn doel is altijd geweest om met kinderen te werken.
In het kort een beschrijving van mijn levensloop en opgedane ervaring: Ik heb als doktersassistente gewerkt, was thuismoeder , ben samen met mijn man 10 jaar crisispleegouders/-gezin, voor vastgelopen tienermeiden, geweest. Samen met mijn man heb ik huwelijks- en gezinspastoraat en cursussen met als titel ‘Opvoeden, uitdaging of kopzorg’, gegeven.
Op latere leeftijd heb ik pedagogiek (een lang gekoesterde wens) gestudeerd, waarna ik een aantal jaar als jeugdconsulent bij een gemeente gewerkt heb.

Motivatie

Mijn motivatie om met en voor kinderen te werken is dat elk kind bestaansrecht heeft.
Mijn verlangen is door middel van pedagogische begeleiding, ondersteuning en advisering van/ aan ouders eraan mee te werken dat elk kind, met vallen en opstaan, zich ook daadwerkelijk gewild en geliefd weet, zodat het zal uitgroeien tot een stabiel en (ge)heel(d) volwassen mens.

Registraties

Jeugd- en Gezinsprofessional

BPSW 626452
SKJ 120007592