Spelbegeleiding

– Spelenderwijs mogelijkheden vergroten.

Wanneer een kind is vastgelopen in zijn of haar ontwikkeling, of juist extra begeleiding nodig heeft, kan spelbegeleiding helpen de achterstand in de ontwikkeling in te lopen. Het kind leert spelenderwijs zijn mogelijkheden en spelvaardigheden vergroten of verdiepen. Het doel is om de gestagneerde ontwikkeling weer in beweging te krijgen en naast het kind ook de ouders te ondersteunen.

Ook zetten wij spelbegeleiding in bij kinderen waarbij een diagnose is vastgesteld (bv. PDD-NOS of AD(H)D). Het kind heeft vaak behoefte aan praktische begeleiding, tips en adviezen voor thuis, op school en in sociale situaties.
Samenwerken en op elkaar afstemmen komt het kind en het gezinssysteem ten goede.

Informatie Spelbegeleiding

Voor de aanvang van de therapie voor uw kind ontmoeten we u graag voor een kort kennismakings- en intakegesprek. U kunt in dit gesprek uw vragen stellen.

    [recaptcha]

    Heeft u vragen?

    Heeft u nog vragen of opmerkingen over spelbegeleiding? Dan kunt u uw vraag of opmerking hier kwijt, of u kunt bellen naar 0317 750 209 of 06 171 977 92.